Webová prezentácia bola spustená pretože:

Prebúdzame sa! Prebúdzame sa z nekonečne dlhého spánku nevedomia! zabudli sme.kto sme a odkiaľ prichádzame, kam smerujeme. Zabudli sme aké veľké sily vložil do našej duše Stvoriteľ. Nová doba prináša nové znalosti, ktoré vznikli zo spojenia posledných výdobytkov súčasnej védy, starých ezoterických učení a nových duchovných objavov. Učenie Arkádia Naumoviča Petrova „Strom života“ prináša technológie, ktoré dokážu zobudiť ukryté v nás Bohom energie, sily, schopné tvoriť zázraky. Sú schopné navrátiť zdravie, predlžiť život, zmeniť chod udalosti, pozdvyhnúť nás na vyšší stupeň vývoja. Hlavnou prekážkou v našom vývoji je nesprávny svetonázor, naša vzdialenosť od božských pôvodných zákonov tvorenia. Zmenme sa s pomocou potrebných cvičení, vyvíjame tvorivý plameň našej duše - zmeníme sa sami a aj svet naokolo nás.

Nová škola „ Strom života“ používa biotechnológie 21. storočia a dosiahla veľa úspechov ako v Rusku, tak aj vo mnohých iných krajinách, ktoré sú patentované, zdokumentované a uznávané pokročilým vedeckým svetom. Moskovský Centrum bioinformačných technológií pod vedením A.N. Petrova dlhé roky úspešne sa venuje chorým ľuďom a má unikátne a medicínou uznávané výsledky.

Nová doba je dobou veľkých zmien, ktoré sa nezadržateľne blížia. Je to ten samý prechod, kvalitatívny skok vo vývoje našej civilizácie, o ktorom toľko sa hovori v poslednom čase. Technológie „Stromu života“ ukážu cestu k nášmu vývoju, aj pomôžu ju prejsť, sú plne dobra a- sveta. Pomôžu nájsť božiu iskru, ktorá je skrytá v každom z nás. Naučia použivať samý dokonalý na svete nastroj – človeka ako celok, stvoreného samým Bohom a po obrazu Božiemu. Sú dostupné a zložité zároveň, vyžadujú našu usilovnosť a chuť k učeniu, sú schopné spraviť z človeka bytosť, ktorú niekedy v minulosti nazývali magom. My ho skôr budeme volať človekom budúcnosti, schopným silou vlastnej vole meniť seba, svet aj jeho udalosti.

Mate šancu sa priblížiť k tej lepšej, svetlej budúcnosti ľudstvá, kde sa tieto technológie stanu bežným spôsobom života a tvorenia. Mate možnosť zazrieť tento zázračný budúci svet so skúseným a uznávaným lektorom Románom Girejlom.

Roman Girejlo je jeden s najúspešnejších učeníkov A.Petrova. Má už svojich vlastných žiakov, vydal knihu, kde popísal ako učenie Arkadia Petrova urobilo z neho, bezvládneho, pripútaneho k vozíku invalida, spravilo zdravého, vitálneho muža, vrátil sa mu zmysel a radosť zo života.

Dolu je uvedený obsah tém, zahrnutých v kurze.