Grabovoj Grigory Petrovič

Grabovoj Grigory Petrovič je jeden z tých, na prácach ktorého vzniklo učenie Strom života, blízky spolupracovník A.N.Petrova a... najsilnejší senzibil súčasnosti. Má svoju školu, jeho firmy zarábajú na tom, že vedia s pomocou jasnovidectva a extrasenzoriky odhadnúť technické a iné poruchy a niekedy ich aj opraviť ako to bolo v prípade družice NASA.

Grabovoj Grigory Petrovič doktor fyzikálnych a matematických vied, akademik, autor Tvoriacej Oblasti Informácie na predpovedanie budúcich udalostí, ich riadenia a korekcie, autor učenia Gregoria Grabovogo o spasení a harmonickom rozvoji.

Grabovoj G.P. sa narodil 14. novembra 1963 v obci Bogára, Kirovskom okrese, Chimkentskom regióne Kazachstanu.

Doktrína Gregory Grabovogo je registrovaná na Grabovogo G.P. v podobe stoviek jeho prác v kancelárii autorského práva Knižnice kongresu USA.

Pri vytváraní textov k seminárom Grabovoého G.P. sa najprv získaval presný odhad budúcich udalostí, a až potom vytvoril text, ktorý učil večnému vývoju s ohľadom na konkrétne budúce udalosti vzťahujúcich sa ku každému a k celému svetu.

Grabovoj Grigory Petrovič je registrovaný ako autor v spoločnosti autorských práv NSR VG WORT. Údaje tejto registrácie: №1103135 z 30.septembra 2011.

Grabovoj Grigory Petrovič - majiteľ výlučného práva na registrované ochranné známky «GRABOVOI®» a «Grigori GRABOVOI®» v rámci Európskej únie, Japonska, Číny, Austrálie, USA.

Zaznamenané výsledky Grabovogo Grigory Petrovič podľa presnej extrasenzorickej diagnostike a predchádzajúcej prognostike, o riadení udalostí s pomocou generovania biosignálu a vyžarovania myšlienok obsiahnuté v knihe "Cesta spásy, "Kniha 1, Kniha 2, Kniha 3.

https://mirralina.livejournal.com/36147.html